ZIUA 1 Bucuresti – Campina – Sinaia – Busteni – Bran 190 km

Ziua 1

 

Bucuresti – Sibiu – Deva – Oradea 10h, 600km 

Cazare o noapte la Campingul Apollo din Baile Felix. Aici aveti la dispozitie spatii pentru campingul rulotelor si al corturilor intr-un mediu natural si curat. Totodata, va puteti bucura intregul an de cele mai renumite ape geo-termale, cu temperaturi cuprinse intre 32-49°C.

 

http://www.campingapollo.ro/index.html

https://cucortu.ro/camping/camping-apollo-baile-felix/50

 

Ziua 2

 

Oradea – Budapesta 4h, 270 km

Camping Arena – situat in inima Budapestei, deschis tot timpul anului, cu preturi accesibile, acces usor la transportul public, restaurant si terase, internet.

 

http://arenacamping.eu/www/

http://www.budapestcamping.hu/Home

 

Ziua 3

 

Budapesta – Viena 3h, 250 km

Cazare 1 noapte la Camping Viena Vest deschis tot timpul anului cu exceptia lunii Februarie. Toate locurile de parcare detin priza pentru conectarea la electricitate, posibilitatea de golire a rezervoarelor de apa menajera, dusuri, spalatorie si doua bucatarii. Campingul Wien West se află în apropiere de stația de metrou U4 „Hütteldorf”, la care puteți ajunge cu ușurință cu autobuzul din camping. Se poate ajunge cu ușurință de pe Autostrada A1.

 

http://www.campingwien.at/en/camping-wien-west/

https://womoguide.de/wohnmobil-stellplatz/campingplatz-wien-west/

 

Ziua 4

 

Viena – Praga 4h, 300km

Cazare 2 nopti la Prague Central Camp, deschis tot timpul anului, inconjurat de verdeata, dotat cu terase si supermarket, piscina, terenuri de tenis, baschet si volei, inconjurat de pista pentru biciclete, situat in apropierea mijloacelor de transport in comun pentru a ajunge cu usurinta in oras.

 

http://www.praguecentralcamp.com/en/#contentStart

https://www.facebook.com/praguecentralcamp/

 

Ziua 6

 

Praga – Bratislava – Heviz 6h, 500km

Cazare 2 nopti la Camping Castrum situat in apropierea unui lac termal ofera servicii pana la finalul lunii noiembrie. Este amplasat in padure si este strabatut de un canal cu nuferi.

 

http://www.castrum.eu/en/heviz

https://www.eurocampings.co.uk/hungary/zala/heviz/castrum-camping-104492/

 

Ziua 8

 

Heviz – Timisoara 5:30h, 500 km

Campingul International din Timisoara este deschis in perioada 1 mai – 15 septembrie. Pentru o noapte in Timisoara se poat folosi aplicatiile park4night si iOvelander. Astfel se alege locul de parcare in functie de dorintele fiecaruia.

Ziua 9

 

Timisoara – Bucuresti 8h, 600km